Carpaccio z łososia Norweskiego
Carpaccio z wołowiny z wędzonym parmezanem i pomidorami
Tatar z łososia norweskiego
Sałatka z krewetek z grapefrutem,avokado i pomidorem
Befsztyk tatarski z jajami przepiórczymi
Przystawki na gorąco
Kozi ser zapiekany w ziołowo-pomidorowym płaszczyku
Placki po cygańsku
Panierowany camembert z żurawinami
Zupy
Barszcz czerwony
Żurek
Zupa dnia
Szef kuchni poleca
Komplet obiadowy: - polędwica w maderze - filet z kaczki w zielonym pieprzu - polędwiczka drobiowa w białym sosie
Tournedos na grzance: - sos beszamelowy - sos madena, ananas
Patelnia zbójecka - ziemniaki zasmażane, sałatka szwedzka Medalioniki nelsońskie - w sosie kurkowym, ryż, fasola Wieprzowina po seczuańsku - ryż z warzywami, jarzyna na gorąco
Dania z drobiu
Szaszłyk z indyka w cieście - ziemniaki zasmażane, surówka Roladka drobiowa faszerowana szparagami - ziemniaki pirre, mizeria Filet faszerowany borowikami - dziki ryż, jarzynka na gorąco Drobiny z kurczaka w cieście półfrancuskim frytki, jarzyna
Dania z cielęciny
Eskolapki cielęce z wątróbką serem i kapturkiem z grzyba Rolada cielęca - pyzy, seler w śmietanie Wątróbka cielęca na sałacie w malinowym sosie vinigre - ziemniaki pirre, sałatka szwedzka
Dania z kaczki
Uda kacze z pieczonymi jabłkami - z pyzami i buraczkami Filet z kaczki na dziko z żurawinami - frytki, bukiet surówek Kaczka po pekińsku - ryż, surówka
Dary morza
Łosoś z grila z suszonymi pomidorami - frytki, surówka Pstrąg z borowikami - ziemniaki zasmażane, jarzynka Krewetki w sosie z zielonego pieprzu z białym ryżem, jarzynka
Sałatki
Śródziemnomorska z krewetek, pomidorów, sałaty i ananasów z dresingiem cytrynowym
Włoska z sałaty mieszanej, oliwek, mozarelli, kopru włoskiego, parmezanu
Desery lodowe :
Kawowy Wiśniowy Sherry Advocat Czekoladowy
Desery na gorąco
Szarlotka ,,Andriusza" Maliny z lodami waniliowymi i mietą
Smażone banany w skorupce kokosowej
Oferujemy również szeroką gamę napoji: zimnych i gorących